Fratelli

Noordwijk

Welkom bij Fratelli
Noordwijk

Bij Fratelli geniet u van de Italiaanse streek maar dan in Noordwijk. Wandel over de boulevard bij Fratelli naar binnen voor een heerlijke lunch of diner. Onze bediening adviseert u graag de beste wijnen bij uw favoriete gerechten. Bij ons kunt u zowel voor een diner voor twee personen ook terecht voor borrel, (besloten) feest, bruiloft, vergadering of zakelijk evenement. Samen met uw vrienden, familie of collega’s geniet u van een gezellige en smaakvolle dag of avond.

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij verschillende menu’s samengesteld. Zit het gewenste menu er niet bij? Dan stellen wij graag een menu op maat voor u samen. In dat geval zijn wij benieuwd naar uw wensen.

In het weekend worden de avonden begeleid met live muziek. Ook voor een groepsreservering kun je terecht bij ons.

Voor meer informatie en advies of voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar noordwijk@fratelli.nl of bellen naar 071-361 65 55 Natuurlijk bent u ook uitgenodigd om het restaurant eerst te bezichtigen. Loop gerust even binnen of maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

envenuti a La Fratelli! En als het weer het toelaat kunt u daar heerlijk van genieten op ons terras met een prachtige uitzicht.

Contact & Locatie

Fratelli Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 5

2202 GR, Noordwijk

T: +31 71 361 65 55

E: noordwijk@fratelli.nl

Geopend van 14:00 t/m 23:00

Reserveer een tafel

©Fratelli 2018
info@fratelli.nl